merken

Cosmeticamerken

Beautysalon DIANA werkt met verschillende producten, alle gericht om uw huidconditie te verbeteren en vooral om de huid zelf aan te zetten tot actie!
Als we er voor zorgen dat uw huid zelf weer beter gaat functioneren, zal uw huid er stralender en jonger uit zien. Ook werken de producten preventief op anti-aging, want voorkomen is beter dan genezen.
Vanaf uw 30 ste levensjaar wordt uw huid trager en trager, naarmate we ouder worden. Om uw huid goed actief te houden stellen wij een invidiueel systeemverzorging samen, om zo u huid te voeden en te verbeteren. Producten die hoge concentratie werkstoffen bevatten en dieper in de huid komen. Veel producten zijn voor de massa van de mensen gemaakt en komen niet dieper dan de bovenste huidlaag, waardoor er niets gebeurt.

Reviderm - huidverbetering Reviderm-logo

De pure en zuivere producten van Reviderm zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoekresultaten van dermatologie en cosmetologie. Het resultaat van deze onderzoeken, in combinatie met krachtige werkstoffen uit de natuur, gebruikt Reviderm om effectieve producten te ontwikkelen.

Met de producten en behandelingen van Reviderm bestrijd je de zichtbare tekens van huidveroudering.

Belangrijker is dat je ook de oorzaken van het verouderingsproces – vertraging van huidfuncties – tegengaat en helpt om de eigen herstelmechanismen van de huid sneller te activeren.

De juiste samenstelling en afgemeten percentages voor een maximaal resultaat

Naast het grote belang van de juiste samenstelling van ingrediënten en de bijbehorende concentraties, speelt de dikte van de huid een belangrijke rol bij het opnemen van werkstoffen.
Wanneer de huid (hoornlaag/dode huidcellen) te dik is, dan zal deze de juiste werkstoffen niet kunnen opnemen in de diepere lagen.

Daarom bieden wij u de eerste behandeling aan met 50% korting!

  • U voorkomt hiermee dat u producten op uw huid smeert die niet of nauwelijks door de hoornlaag heen komen.
  • U kunt meteen zien wat deze producten met uw huid doen.
  • U kunt ervaren dat deze behandeling op de juiste waarden berust.
  • U maakt kennis met onze werkwijze en ambiance.

 

Bestel Reviderm online via onze webshop

Cellucur

De filosofie van cellucur combineert innovatieve cosmetische kennis en medische ervaring in huidverzorging, hiervan is de term ‘cosmeceutical’ afgeleid.

85 % van de mensen hebben last of krijgen in de loop van de jaren last van acné/huid oneffenheden of andere huidproblemen, denk aan couperose, rosasea of pigment verschuivingen. Veel mensen gebruiken verkeerde verzorgingsproducten waardoor de problemen uiteindelijk verergeren.

Cellucur Cosmeceutical is een volwaardige productlijn speciaal gericht op het behandelen van huidproblemen. Behandelingen worden in de meeste gevallen vergoed door uw zorgverzekering. Neem bij onze kennismaking uw zorgverzekeringspolis en identiteitsbewijs of paspoort mee.

Laat je verrassen door deze unieke behandelingen en de geweldige resultaten! Neem contact met ons op 0180-756747.


Bestel Reviderm online via onze webshop

Jean d'Arcel (ook voor mannen!)

Jean d'Arcel komt ook uit Duitsland (net als REVIDERM & CELLUCUR), maar is ontwikkeld door een Fransman.

Jean d'Arcel hecht veel waarde aan onderzoek, ontwikkeling, kwaliteit en werkt daarom nauw samen met onderzoeksinstanties en onafhankelijke instituten voor dermatologie en microbiologie. In 1996 werd een nieuw gebouw betrokken met daarin de nieuwste technische productiemethode, geheel volgens het in Europa geldende cosmetica besluit.

Jean d'Arcel is een trendzettend merk en uit dit dan ook in nieuwe producten en in unieke behandelmethodes. Voordat een product op de markt komt worden alle grondstoffen, bindmiddelen en recepturen aan een grondig testprogramma onderworpen. De producten van Jean d'Arcel hebben hierdoor een hoge verdraagzaamheid, ook voor gevoelige huiden.

Jean d'Arcel heeft een uitgebreid assortiment gezichtverzorgingsproducten en make-up, dus voor ieder wat wils. Van standaard producten met behandelingen tot speciale producten afgestemd op huidtype met bijbehorende exclusieve behandelingen. Ook heeft Jean d'Arcel een herenlijn. En exclusieve mannenbehandelingen.

Naar Jean D'Arcel webshop

Beautysalon Diana logo 1

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Zevenhuizen, Moordrecht en Gouda

Zilvermos 24, 2914 XK Nieuwerkerk aan den IJssel, telefoon: 0180 756 747, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance