salonbanner

Afslanken

Proslank eiwitdieet

Last van overgewicht? Pak nu je overgewicht aan en voel je fit en mooi tegelijk! Beautysalon DIANA is officieel Proslank consulent. Proslank is hèt bewezen eiwitdieet waarmee je afvalt. Het bestaat uit de lekkerste producten die snel en makkelijk te bereiden zijn. Waaronder shakes en ook smaakvolle maaltijden die vergelijkbaar zijn met gewone voeding. Deze vul je slechts aan met verse groenten.
Tijdens het dieet doorloop je vier fasen waarbij je bij elke fase de dieetproducten afbouwt en weer langzaam overgaat op normale voeding. Aan het eind van het dieet heb je een gezond voedingspatroon aangeleerd en blijf je op je gewicht. Geen jojo-effect dus. Wij begeleiden je tijdens het dieet, maar ook daarna. We monitoren niet alleen je gewicht, maar ondersteunen je in elke fase.

Wat is het succes van dit smaakvolle en eiwitrijke dieet?

  • Makkelijk en eenvoudig
  • Geen hongergevoel
  • Niet alleen shakes maar ook lekkere en echte maaltijden
  • Het eten van groenten is onbeperkt toegestaan
  • Goed te combineren met het gezin of het werk
  • In 4 fasen toe werken naar een normaal eetpatroon
  • Deskundige begeleiding

Hoe werkt Proslank?

Proslank is een eiwitdieet dat makkelijk en eenvoudig is en ervoor zorgt dat u die overtollige kilo's snel kwijtraakt en uiteindelijk op streefgewicht blijft. Dit betekent niet dat u minder gaat eten, maar anders gaat eten. U gaat uiteindelijk producten eten die allen op basis van eiwitten zijn. Bijvoorbeeld spaghetti, andere pasta's en brood.
Naast de vier maaltijden die u per dag gaat eten, eet u ook een lekker tussendoortje bij de koffie of thee. Al met al, u gaat niet minder eten, maar anders.

Het eiwitdieet bestaat uit vier fasen.
Fase 1 – afvallen
Fase 2 – het behalen van uw streefgewicht
Fase 3 – stabiliseren
Fase 4 – uw gewicht behouden

Het eiwitdieet in het kort

Tijdens het eiwitdieet vermijd je koolhydraten (de brandstof van je lichaam) en vetten. Je eet alleen speciale eiwitproducten en groenten zodat je lichaam energie uit de opgeslagen vetten haalt. Hierdoor val je af. Het dieet bestaat uit vier fasen, waarbij we per fase het voedingspatroon aanpassen. Maaltijden vervang je door Proslank eiwitproducten. De keuze is enorm: van zoet tot hartig. Van brood, toast, aardappelpuree, soepen, pasta, puddinkjes, koekjes tot repen. Dus niet alleen shakes zoals in veel andere diëten. Deze kant en klare producten bereid je met verse groenten en kruiden. Ze zijn smaakvol en makkelijk klaar te maken. Aan het eind van het dieet heb je een gezond voedingspatroon aangeleerd en blijf je op gewicht.

Begeleiding betekent blijvende motivatie

In de eerste en tweede fase van het dieet val je af. Dat motiveert. Om deze motivatie vast te houden in de vervolgfases laat je je begeleiden door Proslank. Tijdens de wekelijkse afspraak monitoort de consulent niet alleen je gewicht, maar ook je vetmassa, vochtgehalte en spiermassa. Ze beantwoordt alle vragen en ze is er om je te blijven enthousiasmeren. Uit ervaring blijkt dat het beste resultaat wordt behaald onder begeleiding van de dieetconsulent.

Proslank ervaringen bij Beautysalon DIANA

▼ Diana Slokkers – Rotterdam

"Door Pro Slank ben ik inmiddels 10 kilo afgevallen zonder me een moment slap te voelen. Door de verschillende maaltijden en smaken is het zeer gevarieerd en goed te combineren met mijn gezinsleven".

▼ Elly Spijkers-den Outer – Capelle a/d IJssel

Ik ben met Proslank in aanraking gekomen via mijn schoondochter Diana Bastijn. Na vele dieëten geprobeerd te hebben, zag ik bij haarzelf het resultaat van het Proslank dieet. Ik was eerst nogal sceptisch om dit dieët te gaan volgen, maar ben blij dat ik het gedaan heb.

De producten zijn heerlijk en geven je een vol gevoel, dus honger lijden is er niet bij met Proslank. Je wordt er niet slap van doordat je spieropbouw behouden blijft. Alles is echt lekker van ontbijt tot lunch, tussen doortjes en ook de diners zijn erg lekker. Als je begint met het Proslank dieet begin je in fase 1 met alleen de Proslank producten. Je houdt het heel goed vol omdat je meteen al resultaat ziet na een week. En dat willen wij altijd heel graag.

Ik zelf ben in 3maanden tijd 14 kilo afgevallen inclusief de december maand met al dat lekkers, maar Proslank heeft ook heerlijke wafeltjes en speculaasjes voor bij de koffie. Ook voor de avond zijn er lekkere knabbeltjes van chips tot chocolade balletjes. Er zijn zelfs pasta's dus je kan gewoon met het gezin mee eten alleen gebruik je zelf de pasta's van Proslank. Ik ben zelf een kieskeurige eter maar de producten van Proslank zijn echt heel lekker!

▼ Anja Scholten – Nieuwerkerk a/d IJssel

Ik ben zeer tevreden over het Proslank dieet. Het is afwisselend en er is veel variatie in producten. Je valt snel af en daar doe je het ook voor. Het gaat nu steeds goed, al blijft het soms moeilijk om een goede balans te vinden. Maar Beautysalon DIANA geeft goede tips en het is een eenvoudig te volgen dieet.

▼ Peter van de Meer – Ridderkerk

Nadat ik gestopt was met roken en bijna 10 kilo was aangekomen, heb ik diversen pogingen gedaan om die kilo's kwijt te raken. Ik ben minder gaan eten, meer bewegen, maar niets hielp. Het enige wat er gebeurde was dat ik de hele dag trek had in eten en dan toch weer de verkeerde dingen ging eten waardoor ik elke dag opnieuw moest beginnen.

Ik kreeg van iemand de tip om eens te kijken wat Proslank voor mij kon betekenen. Via internet het e.e.a. gelezen en toen met Diana een afspraak gemaakt voor een intake gesprek om te kijken of dit wel iets voor mij zou zijn. Ik kreeg een startpakket mee naar huis met van alles en nog wat erin en hiermee kon ik 10 tot 12 dagen vooruit. Aan de hand van een duidelijk lijstje waar op staat wat je per dag mag eten. De producten vielen mij wat smaak betreft erg mee en zijn bijna allemaal lekker te noemen, zeker de chocolade versie's.

Het bereiden van de maaltijden is eenvoudig en zelfs als je onderweg ben makkelijk te doen. Het voordeel is dat je ook mag afwijken van het schema als je je maar aan de aantallen houdt die je die dag mag eten.
Doordat je precies op tijd eet en veel water drinkt heb je ook geen hongergevoel. Als je het schema volgt zie je na een paar dagen al resultaat. Je zal zien dat het je best gemakkelijk af zal gaan en als je op de weegschaal staat en je bent dan in korte tijd een paar kilo's kwijt is dit zeker een stimulans om door te gaan tot je net onder je streefgewicht zit.

Ik ben door het gebruik van Proslank uiteindelijk 14 kilo kwijtgeraakt. Dit zat een stuk onder mijn streefgewicht, maar ik wilde een marge hebben voor als ik weer over zou gaan op mijn gewone voeding en dat is mij gelukt! Ik ben nu nog steeds 12 kilo lichter dan ik 7 maanden geleden woog en ik eet weer de dingen die ik altijd heb gegeten. Als ik nu uit eten ben geweest dan hou ik daar de dagen erna wel wat meer rekening mee zodat ik snel weer op mijn streefgewicht sta.

Ik hoop dat dit bij kan dragen aan degene die Proslank gaan proberen. Het werkt echt!

▼ Ronald Spijkers – Capelle aan den IJssel

Via mijn schoondochter Diana Bastijn ben ik het Proslank dieet gaan volgen. Mijn start gewicht was 89 kilo,in totaal ben ik met Proslank 14 kilo afgevallen. Ik vond het Proslank dieet goed vol te houden, ik heb best zwaar lichamelijk werk maar, Ik heb totaal geen honger gevoel gehad met Proslank.

Ik vond de maaltijden allemaal erg lekker,vandaar dat dit Proslank dieet goed is vol te houden, En niet eentonig wordt.
Mijn streef gewicht was 78 kilo ik ben nu 8 maanden verder en sta nog steeds op 76,5 kilo. Tijdens dit dieet ben ik heel goed begeleid door mijn schoondochter Diana Bastijn, vooral met veel nuttige tips heb ik eigenlijk een heel ander eetpatroon gekregen. Vandaar dat ik goed op mijn gewicht blijf.

▼ Els van der Kleij – Zoetermeer

In het begin is t even wennen dat je geen koolhydraten mag eten. Dit is toch wel het voedsel wat het makkelijkst pakt is als je trek krijgt. De tussendoortjes van Proslank zijn een goed en lekker alternatief. Al na een paar dagen voelde ik mij heel gezond en lekkerder in mijn vel. Ik kreeg meer energie en ik proefde meer de smaken van het eten.

▼ Ton Bastijn – Capelle aan den IJssel

Ik ben na 10 weken met de producten van Proslank 11 kg afgevallen en dat is mij uitstekend bevallen en absoluut goed te doen,je hebt veel houvast maar het is heel belangrijk om alle fasen te doorlopen en ben nu na mijn vakantie en bijna 3 maanden verder nog steeds op het streefgewicht, ook het dagelijks bewegen speelt hier een rol in. Voor mij werkt Proslank het beste.

▼ Ingrid van Loon – Capelle aan den IJssel

In het begin is t even Graag wil ik mijn ervaringen met Proslank met jullie delen. Enkele maanden geleden had ik een punt bereikt waarop ik had besloten dat het genoeg was me mijn gewicht en wilde er iets aan gaan doen. Ik voelde me al een tijdje niet fit en zat niet lekker in mijn vel. Ik was gestart met shakes, wat overdag goed vol te houden was, maar's avonds verviel ik weer in mijn oude eetpatroon en de volgende dag ging ik weer verder met shakes. Dit ging dus niet werken. Naar de Weight Watchers gaan zag ik niet zitten want dat had ik een aantal jaar geleden al gedaan. Het heeft toen wel geholpen maar de kilo's kwamen er toch weer aan.

Door een nieuwsbrief vanuit Beautysalon Diana werd ik op de hoogte gebracht van Proslank en ben ik me hierdoor gaan verdiepen in dit dieet. Ik heb Diana gebeld en ben bij haar langs gegaan voor een adviserend gesprek. Ik was nogal sceptisch maar Diana heeft me toch overtuigd. Ik ben datzelfde weekend nog begonnen met een starterspakket voor 12 dagen. Ik had mezelf voorgenomen om het 12 dagen te proberen en mocht dit niet lukken/helpen dan zou ik na 12 dagen gewoon weer stoppen en weer op zoek gaan naar iets wat beter bij mij zou passen. Dit was gelukkig helemaal niet nodig, want het dieet van Proslank is goed vol te houden. 4 maaltijden op een dag en 's avonds nog iets lekkers. Er is voor de gehele dag variatie genoeg en wat mij erg goed bevalt is dat je ook gewoon kunt eten, zeker 's avonds een warme maaltijd eten is iets waar ik erg van kan genieten. Tot nu toe heb ik eigenlijk nooit last van een hongergevoel en mocht ik toch ineens trek krijgen dan neem ik een stuk komkommer en een flesje water.

De avondmaaltijden zijn makkelijk te bereiden en in het begin hield ik me aan de recepten in het boekje van Proslank, maar eerlijk is eerlijk, ik vond niet alle recepten even lekker. Ik heb echter snel geleerd, met behulp van Diana, wat voor producten ik wel en niet mocht gebruiken voor de avondmaaltijden en hierdoor eet ik 's avonds wat ik echt lekker vindt. Op 30 oktober ben ik gestart en ik ben nu precies 6 weken verder en 12 kg afgevallen en voorlopig ga ik nog even door. Iedere week even wegen en een fijn gesprek met Diana. Kortom ik ben dik tevreden over en Diana en Proslank en zal het aan iedereen aanraden die wil lijnen.

 

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:

Beautysalon Diana logo 1

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Zevenhuizen, Moordrecht en Gouda

Zilvermos 24, 2914 XK Nieuwerkerk aan den IJssel, telefoon: 0180 756 747, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance