IMG 3419 E

Mesotherapie

Eén van de meest onderzochte uitdagingen in de cosmetica is de penetratie van actieve werkstoffen in de huid. Stoffen met een deeltjesgrootte die groter zijn dan 200 nm kunnen niet doordringen in de epidermale laag van de huid, vanwege de beperkte ruimte tussen de cellen. De enige manier om grotere deeltjes de epidermis te laten passeren is om deze te injecteren of om gaatjes in de epidermis aan te brengen.

MESO VYTAL CELL BOOST CONCEPT

Met deze nieuwe, unieke en efficiënte schoonheidsbehandeling bieden wij u een geheel nieuwe techniek aan op het gebied van huidverbetering. MESO VYTAL Cell Boost Concept transporteert zorgvuldig uitgebalanceerde hoogactieve werkstoffen tot in de diepere huidlagen. Door deze techniek kunnen de werkstoffen precies op de plekken gebracht worden waar ze het hardst nodig zijn.

MESO VYTAL Cell Boost maakt microscopisch kleine gaatjes in de epidermis om de opname van de actieve werkstoffen te optimaliseren. De nauwkeurigheid van de behandeling wordt verbeterd. In plaats van de conventionele naalden gebruikt MESO VYTAL Cell Boost vele kleine naaldjes die op een plateautje zijn geplaatst.

• MESO VYTAL MED (blauw); MESO met hyaluron, peptiden, mineralen en vitaminen om rimpels te verminderen en om de collageen productie te stimuleren.
• MESO VYTAL FRESH (roze); MESO Fresh, een geavanceerde vitaminesamenstelling, Q10 en aminozuren voorzien de huid van essentiële voedingstoffen.
• MESO VYTAL PURE (groen); MESO Pure, de spa behandeling om de huid te beschermen en te verfrissen. Met aminozuren en extracten uit sojabonen en yamwortels.
De MESO-VYTAL behandeling bestaat uit;

Reiniging / AHA-Peeling / MESO-VYTAL / Masker / Na verzorging / Afsluitende verzorging. (75 min.)
Losse behandeling € 75,00
Kuur, 4 maal € 275,00
Combi-kuur, 6 maal Microdermabrasie + 4 maal Meso Vytal € 700,00

Wat is het MESO cell boost concept?

Meso Vytal is een unieke efficiënte schoonheidsbehandeling op basis van een nieuwe techniek voor huidverbetering. Het is een veilige, eenvoudige en snelle manier om de huidcellen een oppepper te geven. Zonder bloed of wondvocht.

Hoe werkt het?

Met behulp van heel veel kleine naaldjes worden microkleine gaatjes in de bovenste huidlaag(epidermis) gemaakt. Hierdoor kunnen de zorgvuldig uitgebalanceerde hoogactieve werkstoffen naar de diepere huidlagen worden getransporteerd.
De werkstoffen worden precies op de plekken gebracht waar ze het hardst nodig zijn en het meeste effect hebben. Meso Vytal kan worden toegepast op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen.

De resultaten

Rimpeltjes en fijne lijntjes worden duidelijk verminderd. Door het hyaluronzuur worden de ruimtes tussen de cellen opgevuld en wordt de huid voller en gladder van binnenuit. Dit is al zichtbaar na slechts 1 behandeling.

 

IMG 3352

Beautysalon Diana logo 1

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Zevenhuizen, Moordrecht en Gouda

Rosario 2, 2911 HW Nieuwerkerk aan den IJssel, telefoon: 06 - 23 12 86 88 , e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance