IMG 3419 E

Microdermabrasie

Bij Reviderm stopt de verzorging niet bij toepassing van alleen perfecte huidverbeteringsproducten. Voor het bereiken van betere resultaten in kortere tijd, zijn de salonbehandelingen van Reviderm gebaseerd op microdermabrasie. Deze gecontroleerde mechanische peeling met een Reviderm Skin Peeler, bij voorkeur in combinatie met ultrasound, zorgt voor een optimaal resultaat.

Een microdermabrasie behandeling geeft direct zichtbare en fantastische resultaten bij vele huidproblemen! Met behulp van microscopisch kleine steriele kristallen wordt een dun laagje van de opperhuid verwijderd. Gelijktijdig wordt door de vacuüm techniek de doorbloeding geactiveerd waardoor de huid aangezet wordt tot aanmaak van collageen en elastine.

De Skin Peeler kan zeer nauwkeurig worden ingesteld waardoor er op verschillende sterktes gewerkt kan worden al naar gelang de conditie en behoeften van de huid. Na de peeling krijgt u een heerlijke ultrasound behandeling, hierdoor wordt de opname van werkstoffen door de huid verbeterd. Onze microdermabrasie behandeling is een complete behandeling van 90 minuten, inclusief voorbehandeling, een nabehandeling met masker en het aanbrengen van werkstoffen voor alle zones van het gezicht. De behandeling is uiterst veilig en pijnloos.

Microdermabrasie is zeer geschikt als eenmalige oppepper voor de huid, echter de beste resultaten worden bereikt met behandelingen in kuurverband. Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw doel en het herstelvermogen van de huid. Waarvoor microdermabrasie?

  • acne (littekens);
  • huidveroudering en rimpelvorming;
  • rokershuid;
  • grove poriën;
  • pigmentverkleuringen;
  • grauwe, futloze huid;
  • oppepper voor de normale huid.

Een Microdermabrasie behandeling bestaat uit:
Reiniging / Pre-peeling / Microdermabrasie (gelaat en hals) / Ultrasound / Masker / Geconcentreerde werkstof ampul / Complete afsluitende verzorging.

Indien gewenst kan de Microdermabrasie behandeling aangevuld worden met losse modules gelaatsverzorging.
Losse behandeling (90 min) € 117,50
Kuur, 6 maal € 587,50

Extra modules:
Massage decolleté/hals/schouder/hoofdhuid (tijdens masker) € 9,50
Volledige gezicht/ hals/ decolleté en hoofdhuidmassage € 15,-
Microdermabrasie Decolleté € 35,00

29258558 1887423334601248 1477331276510789632 n

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

{BreezingForms:contact,1,0}

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Beautysalon Diana logo 1

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Zevenhuizen, Moordrecht en Gouda

Rosario 2, 2911 HW Nieuwerkerk aan den IJssel, telefoon: 06 - 23 12 86 88 , e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance