Visual beautyplan-01

  • Home
  • Beautysalon Nieuwerkerk aan den IJssel

Beautysalon

De specialist in verbetering, verjonging en verfraaing van uw huid!

We worden steeds ouder en iedereen wil er graag mooi en gezond uit blijven zien. Onze visie op huidverbetering is duidelijk en eerlijk:

Wij willen u er over 5 jaar jonger, stralender en blijer uit laten zien dan vandaag. Resultaat gerichte behandelingen met een goede samenwerking van cliënte en huidspecialist.

Natuurlijk kunnen ook wij het verouderingsproces van uw huid niet stoppen, maar wij kunnen wel samen met u en onze exclusieve producten en behandelingen, proberen uw huid zo mooi en zo lang mogelijk in top conditie te houden.

Bij Beautysalon Diana werken wij niet met standaard behandelingen, er bestaan immers ook geen standaard huidtypes en mensen. Wij stellen een persoonlijk advies voor uw huid samen en vervolgens maken wij een behandelplan op maat waarin wij u intensief zullen begeleiden.

Huidexpert Diana Bastijn volgt continu de nieuwste ontwikkelingen en opleidingen op het gebied van huidverbetering, permanente make-up en afslanken, zodat u steeds wordt behandeld volgens de nieuwste methodes en producten. En zodat ik u van het beste advies kan blijven voorzien.

Ook is Beautysalon DIANA aangesloten bij branche organisatie ANBOS. Door registratie van specialistische behandelingen, zoals acne en elektrisch ontharen worden deze behandelingen vaak vergoed door uw zorgverzekering.

Ik geef u 10 goede redenen om klant te worden:

1. Huidverbeterende behandelingen & systeemverzorging met structurele resultaten!
2. Deskundig en eerlijk advies
3. Persoonlijke aandacht en begeleiding
4. Moderne en creatieve behandelingen
5. Thuis concept voor ieder huidtype
6. Behandelplan op maat
7. GRATIS digitale nieuwsbrief met aantrekkelijke aanbiedingen en nieuwtjes!
8. Specialistische behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar
9. Spaarsysteem voor vaste klanten
10. Door uw aankopen via internet bij 2300 winkels kunt u sparen voor hoge kortingen of zelfs gratis behandelingen of producten bij Beautysalon DIANA.

Wacht niet langer en bel meteen voor een afspraak: 0180-756 747 of 06-23 128 688

Wie is Diana Bastijn

Eigenaresse en oprichtster van Beautysalon Diana sinds januari 2005. Diana Bastijn is een hoogopgeleide schoonheidsspecialiste en huidspecialist. Door het volgen van diversen opleidingen, specialisaties en workshops is er uitgebreide kennis in huis bij Beautysalon DIANA.

Klantvriendelijkheid, een goede service, eerlijk en gedegen advies staan in hoog vaandel. Ik vind een resultaat gerichte behandelingen in een heerlijke ontspannen sfeer heel belangrijk.

Als stage begeleidster begeleid ik diversen stagiaires van niveau 3 en de gespecialiseerde allround opleiding niveau 4. Dit vind ik erg belangrijk om het niveau in de schoonheidsbranche zo hoog mogelijk te kunnen houden.


Kennismakingsactie!

Met onze speciale kennismakingsactie profiteert u van de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat u verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. De normale prijs voor deze behandeling inclusief uitgebreide huidanalyse met het Skinscout appartaat is € 120,- nu slechts € 75,-.

Kennismakingsbehandeling voor € 75,-!

De kennismakingsbehandeling is een complete behandeling waarin alle facetten van het 'StralendMooi!' stappenplan worden uitgevoerd.

- Uitgebreide huidanalyse met de Skinscout (huidmetingsapparaat).

- Uitgebreide gezichtsbehandeling zoals diepte reiniging van de huid.

- Uitgebreide massage gezicht, hals en decolleté, concentraat (ampul) en masker aangepast aan de behoefte van uw huid. 

- Behandeladvies, welke behandelingen het beste geschikt zijn om uw huidconditie of huidprobleem te verbeteren. 

- Verzorgingsadvies, hoe en met welke producten u uw huid het beste kunt verzorgen. 

Beautysalon Diana logo 1

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Zevenhuizen, Moordrecht en Gouda

Rosario 2, 2911 HW Nieuwerkerk aan den IJssel, telefoon: 06 - 23 12 86 88 , e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance