IMG 3288 E

Acne

Acne is een veel voorkomende huidaandoening. Er zijn veel verschillende soorten acne en gradaties. De ene persoon heeft er meer last van acne dan een ander. Acne is vaak ontsierend en geeft in sommige gevallen een gevoel van onzekerheid.

Acne behandeling

Gelukkig bestaan er tegenwoordig diverse manieren om acne aan te pakken. Acne kan meerdere oorzaken hebben, zoals hormonaal als bacterieel. Soms is er een verstoring van de talgproductie of zijn er omstandigheden thuis of op het werk die de acne in stand houden of verergeren.

Verstopping van de talguitvoergang door een verhoorningsstoornis, bepaald gebruik van cosmetica of producten uit de industriƫle beroepsgroep zoals oliehoudende of chloorhoudende producten of geneesmiddelen kunnen acne verergeren.

Diana Bastijn is gespecialiseerd in het behandelen van acne, deze worden vaak vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Bekijk hier de lijst van zorgverzekeraars.Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

{BreezingForms:contact,1,0}

Beautysalon Diana logo 1

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Zevenhuizen, Moordrecht en Gouda

Zilvermos 24, 2914 XK Nieuwerkerk aan den IJssel, telefoon: 0180 756 747, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance