IMG 3288 E

Acne

Acne is een veel voorkomende huidaandoening. Er zijn veel verschillende soorten acne en gradaties. De ene persoon heeft er meer last van acne dan een ander. Acne is vaak ontsierend en geeft in veel gevallen een gevoel van onzekerheid.

Acne behandeling

Gelukkig bestaan er tegenwoordig diverse manieren om acne aan te pakken. Acne kan meerdere oorzaken hebben, zoals hormonaal als bacterieël. Soms is er een verstoring van de talgproductie of zijn er omstandigheden thuis of op het werk die de acne in stand houden of verergeren.

Verstopping van de porie door een verhoorningsstoornis, bepaald gebruik van verkeerde cosmetica of producten die niet bij uw huidpassen zoals oa. oliehoudende of chloorhoudende producten of medicatie kunnen acne verergeren.

Diana Bastijn is gespecialiseerd in het behandelen van acne, deze worden vaak vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Check uw eigen zorgverzekering voor de voorwaarden.Beautysalon Diana logo 1

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Zevenhuizen, Moordrecht en Gouda

Rosario 2, 2911 HW Nieuwerkerk aan den IJssel, telefoon: 06 - 23 12 86 88 , e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance