Visual beautyplan-01

  • Home
  • Schoonheidsbehandeling Nieuwerkerk aan den IJssel

Schoonheidsbehandeling

Wilt u daadwerkelijk een stralend mooie huid? Of heeft u last van huidproblemen die vragen om een specifieke aanpak? Beautysalon Diana in Nieuwekerk aan den IJssel biedt u resultaatgerichte behandelingen. Of het nu gaat om afvallen, huidverzorging- en verbetering of om het verfraaien van het voorkomen met permanente make-up en visagie, Diana Bastijn is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en biedt een breed scala aan behandelingen! 

Om uw huid in topconditie te brengen en te behouden werkt zij niet met standaard behandelingen, maar stemt zij de schoonheidsbehandeling geheel af op uw huidtpe.  Om een resultaatgerichte schoonheidsbehandeling te geven werkt zij volgens het BeautyPlan.

BeautyPlan - beauty needs a plan!

Het verkrijgen van een stralend mooie huid is een optelsom van vele factoren. Met enkel een reiniging of crème bent u er nog niet. Het geheim van een stralend mooi eindresultaat bestaat uit 4 stappen. Daarom volgen we de 4 stappen en vullen samen met u het BeautyPlan. Zo komen we tot de beste resultaten!

Kennismakingsactie!

Met onze speciale kennismakingsactie brengen wij u graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat u verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. Profiteer van deze kennismakings actie; de normale prijs voor deze behandeling incusief uitgebreide huidanalyse is€120,- nu slechts € 75,-.

Kennismakingsbehandeling voor € 75,-!

De kennismakingsbehandeling is een complete behandeling waarin alle facetten van het 'StralendMooi!' stappenplan worden uitgevoerd.

Beautysalon Diana logo 1

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Zevenhuizen, Moordrecht en Gouda

Rosario 2, 2911 HW Nieuwerkerk aan den IJssel, telefoon: 06 - 23 12 86 88 , e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance