Bruidsmake up 2 E

Afslanken

Proslank eiwitdieet

Last van overgewicht? Pak nu je overgewicht aan en voel je fit en mooi tegelijk! Beautysalon DIANA is officieel Proslank consulent. Proslank is hèt bewezen eiwitdieet waarmee je afvalt. Het bestaat uit de lekkerste producten die snel en makkelijk te bereiden zijn. Waaronder shakes en ook smaakvolle maaltijden die vergelijkbaar zijn met gewone voeding. Deze vul je slechts aan met verse groenten.
Tijdens het dieet doorloop je vier fasen waarbij je bij elke fase de dieetproducten afbouwt en weer langzaam overgaat op normale voeding. Aan het eind van het dieet heb je een gezond voedingspatroon aangeleerd en blijf je op je gewicht. Geen jojo-effect dus. Wij begeleiden je tijdens het dieet, maar ook daarna. We monitoren niet alleen je gewicht, maar ondersteunen je in elke fase.

Wat is het succes van dit smaakvolle en eiwitrijke dieet?

  • Makkelijk en eenvoudig
  • Geen hongergevoel
  • Niet alleen shakes maar ook lekkere en echte maaltijden
  • Het eten van groenten is onbeperkt toegestaan
  • Goed te combineren met het gezin of het werk
  • In 4 fasen toe werken naar een normaal eetpatroon
  • Deskundige begeleiding

Hoe werkt Proslank?

Proslank is een eiwitdieet dat makkelijk en eenvoudig is en ervoor zorgt dat u die overtollige kilo's snel kwijtraakt en uiteindelijk op streefgewicht blijft. Dit betekent niet dat u minder gaat eten, maar anders gaat eten. U gaat uiteindelijk producten eten die allen op basis van eiwitten zijn. Bijvoorbeeld spaghetti, andere pasta's en brood.
Naast de vier maaltijden die u per dag gaat eten, eet u ook een lekker tussendoortje bij de koffie of thee. Al met al, u gaat niet minder eten, maar anders.

Het eiwitdieet bestaat uit vier fasen.
Fase 1 – afvallen
Fase 2 – het behalen van uw streefgewicht
Fase 3 – stabiliseren
Fase 4 – uw gewicht behouden

Het eiwitdieet in het kort

Tijdens het eiwitdieet vermijd je koolhydraten (de brandstof van je lichaam) en vetten. Je eet alleen speciale eiwitproducten en groenten zodat je lichaam energie uit de opgeslagen vetten haalt. Hierdoor val je af. Het dieet bestaat uit vier fasen, waarbij we per fase het voedingspatroon aanpassen. Maaltijden vervang je door Proslank eiwitproducten. De keuze is enorm: van zoet tot hartig. Van brood, toast, aardappelpuree, soepen, pasta, puddinkjes, koekjes tot repen. Dus niet alleen shakes zoals in veel andere diëten. Deze kant en klare producten bereid je met verse groenten en kruiden. Ze zijn smaakvol en makkelijk klaar te maken. Aan het eind van het dieet heb je een gezond voedingspatroon aangeleerd en blijf je op gewicht.

Begeleiding betekent blijvende motivatie

In de eerste en tweede fase van het dieet val je af. Dat motiveert. Om deze motivatie vast te houden in de vervolgfases laat je je begeleiden door Proslank. Tijdens de wekelijkse afspraak monitoort de consulent niet alleen je gewicht, maar ook je vetmassa, vochtgehalte en spiermassa. Ze beantwoordt alle vragen en ze is er om je te blijven enthousiasmeren. Uit ervaring blijkt dat het beste resultaat wordt behaald onder begeleiding van de dieetconsulent.

Proslank ervaringen bij Beautysalon DIANA

984210 879554152054843 730259887152415798 n10419016 832034213473504 155531843607680090 n

 

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

{BreezingForms:contact,1,0}

Beautysalon Diana logo 1

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Zevenhuizen, Moordrecht en Gouda

Zilvermos 24, 2914 XK Nieuwerkerk aan den IJssel, telefoon: 0180 756 747, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance