IMG 3163 E

Ontharen

Overbeharing is een verschijnsel dat niet alleen vaak onpraktisch, maar ook emotionele problemen geeft. Het is een veel voorkomend verschijnsel waaraan gelukkig iets gedaan kan worden. Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten die gepaard gaan met de behandelingen, afhankelijk van uw polisvoorwaarden.

Beautysalon Diana kan u van dienst zijn bij het verwijderen van overtollige haargroei door middel van verschillende methoden.

Electrisch ontharen

Elektrisch ontharen valt uiteen in twee methoden: Blend en Diathermie.

Diathermie houdt in dat een heel dun naaldje langs de haarschacht in het haarzakje wordt gestoken. Via het naaldje wordt een hoogfrequente wisselstroom naar de haarwortel gevoerd. De haar laat met wortel en al los en het haarzakje wordt gecoaguleerd, zodat er geen nieuwe haar meer tot ontwikkeling kan komen.

Bij de blendmethode wordt voor ieder haartype een speciale naald gebruikt, waarbij zowel wisselstroom als gelijkstroom wordt toegepast. Er wordt per persoon bekeken welke methode het meest effectief is. Veelal zijn meerdere behandelingen nodig om de overbeharing te verhelpen, maar uiteindelijk komt u van uw overbeharing af.

Kijk voor onze andere ontharing methode bij Body Sugaring.

Sugarwax

Beautysalon Diana logo 1

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Zevenhuizen, Moordrecht en Gouda

Rosario 2, 2911 HW Nieuwerkerk aan den IJssel, telefoon: 06 - 23 12 86 88 , e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance